Mimarlık Bölümü araştırma görevlimiz Kübra Yeşilyurt, IISES tarafından Barcelona’da düzenlenen “3rd Arts & Humanities” konferansında “Body and Space Interactions in the Art of Theatre” başlıklı makalesini sundu.

Arş. Gör. Kübra Yeşilyurt “International Institute of Social and Economic Sciences” tarafından 15-18 Mayıs 2018 tarihleri arasında Barcelona’daki Pompeu Fabra Üniversitesi’nde düzenlenen “3rd Arts & Humanities” konferansında, 15 Mayıs tarihinde Doç.Dr. Pelin Dursun Çebi ile birlikte ortak yazarı olduğu “Body and Space Interactions in the Art of Theatre” başlıklı makalenin sunumunu gerçekleştirdi.