Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Öğretim Üyemiz Doç. Dr. Hakkı YIRTICI, Çanakkale Belediyesi Tarafından Düzenlenen Yarışmada Satın Alma Ödülünün Sahibi Oldu.

İstinye Üniversitesi Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hakkı YIRTICI, danışmanlığını yaptığı ekip ile birlikte Çanakkale Belediyesi Çarşı, Yaşam Merkezi ve Yakın Çevresi Ulusal Mimari Proje Yarışması’nda satın alma ödülü aldı.

Çanakkale Belediyesi tarafından Kemalpaşa Mahallesi'nde yeni bir Çarşı ve Yaşam Merkezi'nin yapılmasının amaçladığı yarışmadan ödülle dönen Doç. Dr. Hakkı YIRTICI’nın, danışmanlığını Ar. Gör. Pelin ÇETKEN ile birlikte yaptığı ekipte; Ünal Ali ÖZGER (Ekip Temsilcisi – Mimar), Cemal ŞAPOĞLU (Mimar), Aslı Bilge KOÇAK (Şehir Plancı) ve Ahmet ÖZDİL (İnşaat Mühendisi) yer aldı. Ekipte yardımcı öğrenci olarak; Elif AĞOĞLU, Gülcan Aleyna YILDIZ, Aleyna BAYRAKTAR, Batuhan PAVLENKO, Oğuzhan Selim TOPAÇ ve Peyzaj Mimarı olarak Nur Melis TURHAN bulundu.